Veszprémi Kormányhivatal

Felújítás miatt csak a Pálos tér felől megközelíthető a pápai kormányablak

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.júl.3. péntek - 12:44
Felújítás miatt csak a Pálos tér felől megközelíthető a pápai kormányablak

Van okunk bízni az egészségügyben

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.júl.1. szerda - 09:17
Az elmúlt hónapok krízishelyzete minden emléknapnál határozottabban mutatta meg az egészségügyben dolgozók munkájának jelentőségét. A magyar egészségügyi szakemberek lelkiismeretesen, magas szakmai színvonalon és emberséggel végzik munkájukat – hangsúlyozta Takács Szabolcs kormánymegbízott Veszprémben, a Semmelweis-napi ünnepségen, amelyen a Csolnoky Ferenc Kórház dolgozóit köszöntötték.

Ügyfélfogadási szünet Ajkán

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.júl.1. szerda - 07:35
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (8400 Ajka, Újélet utca 8.) 2020. július 1-jén, szerdán szünetel az ügyfélfogadás karbantartási munkák miatt.

Ügyfélfogadási szünet Sümegen

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.29. hétfő - 11:47
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Sümeg, Kossuth utca 14.-16. szám alatti kormányablakban 2020. június 30-án kedden 8.00 és 12.00 óra között szünetel az ügyfélfogadás karbantartási munkák miatt.

Közös szakmai értekezleten értékelték a megye koronavírus elleni védekezését

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.26. péntek - 09:30
A koronavírus elleni Veszprém megyei védekezésben részt vevő szervezetek és intézmények vezetőivel közös szakmai értekezleten összegezte az elvégzett munkát a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság elnöke. Takács Szabolcs néhány hete sajtónyilvánosan ismertette a Védelmi Bizottság és a Veszprém Megyei Kormányhivatal veszélyhelyzeti tevékenységét. A csütörtöki védelmi igazgatási értekezleten Polgárdi Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke, Porga Gyula, Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere, Dr. Nagy Zoltán, az ajkai Magyar Imre Járványkórház főigazgatója, Dr. Vörös Péter, az Országos Mentőszolgálat regionális igazgatója, Dr. Fellegi Norbert megyei rendőrfőkapitány, Zentai László ezredes, a HM 54. Veszprém Radarezred parancsnoka, Dányi Béla, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, valamint a Veszprém Megyei Kormányhivatal érintett munkatársai vettek részt.

Megfelelő a vízminőség Veszprém megye természetes strandjain

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.25. csütörtök - 09:45
Elvégezte a szezon előtti vízvizsgálatot, és lefolytatta a fürdővíz engedélyezési eljárást a megye természetes fürdőhelyein a Veszprém Megyei Kormányhivatal. A vízminták alapján a megye összes érintett strandja fürdőzésre alkalmas. A hivatal tájékoztatta a fürdőhelyek üzemeltetőit a Nemzeti Népegészségügyi Központ koronavírussal összefüggő, működést érintő ajánlásairól.

Indul a Nyári diákmunka program

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.24. szerda - 15:35
Július 1-től augusztus 31-ig ismét jelentkezhetnek diákmunkára a Veszprém megyei diákok és az őket foglalkoztatni kívánó munkáltatók. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Nyári diákmunka 2020. programra a megyében 125,5 millió forintot biztosít, amely legkevesebb 900 diák nyári foglalkoztatását teszi lehetővé.

Szerdán szünetel az ügyfélfogadás Várpalotán

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.22. hétfő - 16:15
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Várpalotai Járási Hivatal Várpalota, Gárdonyi G. u. 39. szám alatti kormányablakában szünetel az ügyfélfogadás 2020. június 24-én, szerdán 8.00 és 12.00 óra között éves informatikai karbantartási munkák miatt.

Átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás Devecserben

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.17. szerda - 08:51
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Devecserben a Kormányablak ügyfélfogadása 2020. június 17-én szerdán, 8.00 – 12.00 óra között szünetel.

Ügyfélfogadási rend változás Veszprémben

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.16. kedd - 14:14
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém, Mindszenty József utca 3-5. szám alatti kormányablakban 2020. június 18-án csütörtökön szünetel az ügyfélfogadás az éves karbantartási munkák miatt.

Újra lehet helyben ügyet intézni a kistelepüléseken

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.16. kedd - 11:42
Június elejétől újra jár Veszprém megye kormányablak busza. A mobilizált ügyfélszolgálat 24-26 települést látogat rendszeresen, előre közölt menetrend szerint.

Elindult a Veszprém Megye Bora verseny

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.15. hétfő - 13:30
A Veszprém Megyei Kormányhivatal és a Veszprém Megyei Önkormányzat 2020-ban is meghirdeti a Veszprém Megye Bora versenyt.

Megújul a sümegi vár

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.13. szombat - 10:45
A Nemzeti kastélyprogram és Nemzeti várprogram keretében egy éven belül megújul a sümegi vár. A több mint másfél milliárd forintos fejlesztésnek köszönhetően helyreállítják a keleti épületrészt és a korabeli váréletet idéző kiállítást alakítanak ki – mondta a beruházás pénteki alapkőletételi ünnepségén a programért felelős miniszteri biztos.

Karbantartás miatt zárva lesz a pápai kormányablak

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.12. péntek - 13:38
Karbantartás miatt zárva lesz a pápai kormányablak

Megújult a Magyarság keresztje Alsóperén

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.11. csütörtök - 16:26
Felavatták a nemzeti összetartozás napja alkalmából felújított Magyarság Keresztjét Alsóperén.

Hatékony a védekezés Veszprém megyében

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.10. szerda - 15:58
Takács Szabolcs a Veszprém Megyei Kormányhivatal koronavírus elleni védekezéssel kapcsolatos tevékenységéről elmondta: a legtöbb feladatot a kormányhivatal népegészségügyi kollégái, valamint a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság titkársága végzi.

Összetartoztunk, összetartozunk

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.jún.4. csütörtök - 15:00
Ma száz éves a trianoni döntés, amely Magyarország területét egyharmadára, népességét 40 százalékra csökkentette. Egy tollvonással a magyarság harmada került az új határvonalakon túlra. Egyetlen nemzet sem élt túl hasonló csonkolást, de mi, magyarok, mégis itt vagyunk. A mai napon fejet hajtunk a mögöttünk hagyott évszázad magyar áldozatai előtt, gondolunk azokra, akiket magyarságuk miatt kivégeztek, bebörtönöztek vagy tönkretettek. Gondolunk azokra, akiknek az elmúlt évszázadban a hazájukért való hűségért kellett életüket áldozni.

Áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás Herenden holnap

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.máj.21. csütörtök - 15:29
A szolgáltató által bejelentett áramszünet miatt 2020. május 22-én, pénteken szünetel az ügyfélfogadás a Herend, Kossuth Lajos utca 97. szám alatti kormányablakban.

Egyeztetés az MTD Hungária vezetőivel

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.máj.21. csütörtök - 09:38
Takács Szabolcs kormánymegbízott részt vett a térség politikai vezetői, valamint az MTD Hungária Kft. ügyvezetői közötti egyeztetésen, ahol a cég nemesvámosi gyárának bezárásáról és az ebből fakadó csoportos létszámleépítés stratégiai kérdéseiről tárgyaltak. A találkozón, amelyet Ovádi Péter országgyűlési képviselő kezdeményezett, jelen volt a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint Nemesvámos polgármestere is.

Ismét közlekedik Veszprém megyemobilizált ügyfélszolgálata

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2020.máj.20. szerda - 14:34
Júniustól ismét fogadja ügyfeleit a települési helyszíneken Veszprém megye kormányablak busza.

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala hírolvasó - Veszprém megyei kormányhivatal csatornájára